Tweede cursus Tuininrichting en biodiversiteit begin 2024

Op 8 november werd de eerste cursus ‘Tuininrichting en biodiversiteit’ voor inwoners georganiseerd door Prachtlint Krimpenerwaard. De 45 deelnemers waren enthousiast en gaven aan dat ze de cursus leerzaam, leuk en praktisch toepasbaar vonden.

In de cursus werd aandacht besteed aan hoe belangrijk meer soorten planten en dieren (biodiversiteit) is.

En wat aantrekkelijke plantensoor-ten zijn voor insecten. De cursus-leiders vertelden meer over bomen en struiken voor kleine en grote tuinen, onderhoud, compost én mogelijkheden voor het aantrekken van andere diersoorten in de tuin.

Tweede cursus begin 2024

Er waren veel meer aanmeldingen dan plekken. Daarom organiseert Prachtlint begin 2024 een tweede cursus. Wilt u deze cursus ook volgen in 2024? Meld u dan aan via KW@prachtlint.nl en vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer.