Terug naar de schoolbanken van het Wellantcollege

Prachtlint organiseerde in samenwerking met het Wellantcollege de Bossekamp in Ottoland, op 11 november een workshop gereedschapsonderhoud. Voor de deelnemers zelf aan de slag konden, gingen ze eerst terug in de schoolbanken voor de benodigde materiaalkennis. Ook het onderhoud van de kettingzaag, onmisbaar voor het grove werk, kwam aan bod.

Alle theorie kon men daarna meteen in de praktijk brengen. Er werd dan ook volop geschuurd, gevijld en geslepen; het zelf meegebrachte gereedschap was na deze workshop weer klaar voor gebruik. Van al dat leerwerk kregen de deelnemers behoorlijk trek. Het was dan ook heerlijk genieten van een gezamenlijke lunch met onder andere zelfgemaakte pompoensoep en natuurlijk goed gezelschap.

Workshop gereedschap Wellantcollege
Posted in Nieuws