Natuurspeelterrein Stalkaarsen speelklaar

Tijdens de Landelijke Natuurwerkdag op 4 november 2017 is er hard gewerkt op het Natuurspeelterrein Stalkaarsen in Gorinchem. Tal van vrijwilligers hebben er met hulp van het Prachtlint voor gezorgd, dat het terrein werd ingericht. Tijdens de natuurwerkdag werden verschillende heestersoorten aangeplant, er werd gesnoeid en ook opgeruimd. Voor de jeugd werden er gesponsorde wilgenteenhutten geplaatst voor extra speelplezier.

Wilgenteenhut Stalkaarsen

De Gemeente Gorinchem droeg met “Bliek in Actie” bij aan aanschaf van het gereedschap voor het groenonderhoud, net als Lidl Nederland en Henke tuinmachines. Het Prachtlint zal er met gerichte workshops voor zorgen, dat dit gereedschap goed wordt gebruikt en onderhouden. Zo kunnen we nog lang genieten van zowel het gereedschap en Natuurspeelterrein Stalkaarsen.

Bekijk deze video over de Landelijke Natuurwerkdag

Posted in Nieuws