Plantsoen Schotdeuren

Op initiatief van de Punt in Arkel is op zaterdag 18 maart samen met bewoners het plantsoen tegenover de Punt van bijen en vlinderplanten voorzien. De gemeente Giessenlanden had voor de planten en grond gezorgd naar het ontwerp van Wilma van de Punt.

Het was een zeer geslaagde ochtend, mensen hebben zeer geanimeerd geplant en ondertussen gezellig gepraat. Precies zoals de bedoeling was. Vooral leuk was dat er bloeiende planten bij waren, dat gaf direct een tastbaar resultaat. Direct na het planten begon het hard te regenen, dus water geven was niet nodig.

De bewoners gaan de planten water geven als dat nodig is en zullen het oude loof verwijderen. Er zijn veel positieve reacties van passanten. Het Prachtlint heeft er weer een paar meter bij op een zeer centrale plek!

plantjes planten Arkel
plantjes planten Arkel
plantjes planten Arkel