Prachtlint presentje bij sponsordeal Rabobank

Zaterdag 16 januari tekenden Wim den Ouden namens VV Nieuw-Lekkerland en Carin van Huët namens Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden een driejarig sponsorcontract. Met de sponsorbijdrage van de Rabobank gaat de vereniging verder investeren in duurzaamheid en milieu. Eerder plaatste de vereniging al zonnepanelen achter het verenigingsgebouw.

Prachtlint presentje

Om de duurzame sponsorbijdrage van de Rabobank aan de Voetbalvereniging Nieuw-Lekkerland te markeren ontvingen de bezoekers van de wedstrijd tussen Nieuw-Lekkerland en Papendrecht een zakje Blauwzaam zaadmensel. Zowel de voetbalvereniging als de Rabobank zijn aangesloten bij dit initiatief voor een mooie en kleurrijke streek. Gerard de Winter van Blauwzaam: ‘Dit is precies wat wij voor ogen hadden bij de start van het Prachtlint: bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisatie die zich samen inzetten voor voor het behoud van de biodiversiteit van de Alblasserwaardse en Vijfheerenlandse polders.’

Het hele artikel.

 

Zakjes zaad voor bezoekers
Zakjes zaad voor bezoekers
De uitdelers van de zakjes
De uitdelers van de zakjes